Ösztönösség és tudatosság a felső vezetésben – június 6–10.

A KPMG-BME Akadémia exkluzív képzési programja a Sopronbánfalvi Kolostorban, 2011. június 6–10.

Ösztönösség és tudatosság a felső vezetésben brosúra PDFÖrömmel adunk hírt, hogy a KPMG-BME Akadémia exkluzív felsővezetői képzést tart a kolostorban júniusban.

Ismeretterjesztés – elmélyülés – új ötletek és módszerek – kapcsolatépítés

A vállalatok sikere, sőt túlélése függ attól, hogy képesek-e a folyamatos tanulásra és megújulásra. Vajon a felső vezetők saját rohanó hétköznapjaik folyamába beillesztenek-e ilyen, ismeretszerzést, új impulzusokat és eltérő perspektívákat ajánló megállókat?

Tanulási célzatú elvonulásra ideális helyszín a mai kor igényeinek megfelelően felújított Sopronbánfalvi Kolostor, ahol a résztvevők a mindennapok teendői helyett a felső vezetők előtt álló kihívásokra szabott, aktuális témakörökre koncentrálhatnak.

A program résztvevői első számú vezetők, igazgatói szintű felső vezetők, valamint ilyen pozíciók közeljövőbeli várományosai. A csoport maximális létszáma 20 fő.

Témák: Ha menekülsz a változástól, utolér a válság! – Vállalati stratégia: tervezhető-e a jövő? – Menedzselhetők-e a tudásszervezetek? – Finanszírozható-e a siker? – Kontrolling: meglepően egyszerűen és hatékonyan – Vezetői kiválóság: akik magasabbra teszik a lécet – Hogyan döntünk, tudunk-e ésszerűen?

Előadók: Polányi Sándor, Dr. Bőgel György, Dr. Tomka János, Dr. Illéssy János, Cservenyák Tamás, Dr. Margitay Tihamér.

A részletes programról, az előadókról és a jelentkezés feltételeiről az alábbi tájékoztatóban olvashat. Várjuk az elmélyülésre és szakmai fejlődésre vágyó vezetők jelentkezését.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.