Jóga Ashwani Bhanot-tal

Jóga, filozófia, és meditáció
2014. január 31. – február 2. (3 nap / 2 éjszaka)


A jóga az egyik legősibb és legtudományosabb alapokon nyugvó életforma. Filozófiája több mint 5000 évre tekint vissza, s ennek ellenére, még mindig a legmodernebb és leghatékonyabb életmódként tartják számon. Gyakorlása, a fizikai, érzelmi és spirituális továbbfejlődés élményét nyújtja. Belső erősségeinket kiaknázva arra ösztönöz, hogy életünket tartalmassá, kellemessé alakíthassuk. A jógán keresztül lehetségessé válik számunkra, hogy rejtőző energiaforrásainkat szükség szerint „megcsapoljuk” és feltöltsük, akkor, amikor nekünk tetszik.

Ashwanit mindig örömmel tölti el, ha a Sopronbánfalvi Elvonulási Központba látogathat. A Kolostor nyugodt atmoszférája és spirituális energiái egyszerűen lenyűgözték. Véleménye szerint a több százéves falak között a „Tűz Elem” dominanciája érzékelhető, mely a stabilitást és spirituális energiáikat képviseli. „ A Kolostor megnyugtat és felszabadítja a szellemet. A meditatív spiritualitás és inspiráció színhelye. ”

Ashwani Bhanot

Ashwani a jóga tanárok és jógik családjába született, kiváltságos helyzetében a jógát több himalájai jóga mestertől és a gurutól sajátította el. Szakterülete a Hatha jóga, az Astanga jóga, a Kundalini jóga és a Kriya jóga. Jól ismeri Swami Sivananda, valamint Swami Satyananda (Bihar School of Yoga) iskolájának hagyományait.

Ashwani elsőként indította el a “Jóga a munkahelyen” szellemiségét különböző szervezetekben, ilyen például az Egyesült Nemzetek (UNAIDS, az UNDP, UNICEF), a Ford Alapítvány és a különböző nagykövetségek. Továbbá számos vállalati bigwig-et és hírességet is tanított, mint például Richard Gere.
Ashwani rendszeresen vezet workshop-okat és lelkigyakorlatokat világszerte, több mint 15.000 hallgatót oktatott már olyan országokban, mint Belgium, Csehország, Ausztria, Dánia, Németország, Hollandia, Portugália, Spanyolország, Szlovákia, Szíria, Tunézia és India.

Nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy Magyarországon a kolostor az egyetlen hely, ahol Ashwani rendszeresen tart jógát és jógafilozófiát.

A korábbi jógaprogramról készült film megtekintehető: ITT

Program :

PÉNTEK
14:00 órától Érkezés
18:00 Csoport találkozó
19:00 Közös vacsora

SZOMBAT
8:00-10:00 Reggeli jóga
10:00 Reggeli
11:30-13:00 Jóga filozófia
Délutáni pihenő
17:00-19:00 Esti jóga
19:00 Vacsora

VASÁRNAP
8:00-10:00 Reggeli jóga
10:00 Reggeli
11:30-13:00 Jóga filozófia
Délutáni pihenő
15:00-17:00 Esti jóga
17:00 Közös vacsora
Elutazás

A program ára egyágyas szobában: 88.500,- Ft
A program ára kétágyas szobában (két fő elhelyezése esetén): 81.000,- Ft / fő

A fenti ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza: 450,- Ft / fő / éj.
A jóga program és filozófia ára szállás, vacsora és reggeli nélkül: 48.000,- Ft

Foglalási feltételek: a program 50 % előleg befizetése esetén foglalható. Az előleg 30 napon belül történő lemondás esetén vissza nem térítendő.

Jóga szőnyeget, meditációs párnát és takarót igény esetén szívesen biztosítunk térítésmentesen.
A workshop angol nyelven zajlik, magyar tolmácsolással.  A szabadidőben fakultatív programokban is részt vehet  (például: séta a kolostor melletti erdőben, masszázs, akupunktúra, stb.)

Ashwani-val kapcsolatos további információkért látogassanak el a www.yogaomline.com weboldalra.

Kérjük, előre foglalja le helyét, mivel a résztvevők száma korlátozott:





Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.