Seven Heaven Artful Dining december 18.

„A Seven Heaven™ művészete”
7 asztal – 7 szék – 7 fogás – 7 lélekbe vezető út

Merüljön el az absztrakt szépségben, a Hét Mennyországban, a gyönyör új dimenziójában, mely szinte kézzel fogható. Éltesse a hét érzék nagyszerűségét és legyen részese a pillanatnak, amikor az étel művészetté válik. A Barbara Kunz által megálmodott rendezvény összekötő eleme a művészet, melyet Ön egy egész estén keresztül élvezhet.

SEVEN HEAVEN™

A 7-es mágikus szám, amely az idők kezdete óta hatással van az emberiség történelmének alakulására. Hét nap alatt teremtetett a Föld. A Világ hét csodája. A hét erény. A hét főbűn. Hét tenger. Hét csakra. Hét Mennyország.

7 x 7

Ez a Mennyország száma. Hét ember ül hét asztalnál, mindannyian saját történetükkel, gondolataikkal, kívánságaikkal és vágyaikkal. Egyetlen varázslatos éjszakára útjaik egybefonódnak.

Egy különleges multimédia produkción keresztül megismerhetnek hét történetet a bölcsességről a különleges hét fogásos vacsora mellett.

A Hét dimenzió

fontosságára az est előrehaladtával derül fény. Minden asztal egyedi díszítésű, a lebilincselő képek és a monokróm effektek egy ismeretlen világba repítik – az Ön saját világába.

Amit kínálunk:

Aperitif
Seven Heaven™ hétfogásos vacsora
Minden fogáshoz válogatott borok, valamint teák, kávék és égetett szeszek
„Lélekbe vezető út a Hét Mennyországon keresztül” – multimédia produkció (kreatív videó, zene és hangulat).
Ár: 77 Euro/fő (ajánlott italokkal, 57 Euro alkoholmentes italokkal, 97 Euro korlátlan italfogyasztással), szállás 77 Euro/fő

Szállás személyenként éjszakánként reggelivel:
Egyágyas szoba: Euro 77,00
Kétágyas Standard: Euro 57,00
Kétágyas Superior: Euro 67,00
Lakosztály: Euro 77,00

Hagyja magát elcsalni az angyalok világába. “Sopron felett az ég” – ismerje meg a Hét Mennyországot a kolostori angyalokkal, akik végigvezetik az elbűvölő este fokozatain és fénypontjain.

Időpont: 2015. december 18. 19 óra


FILOZÓFIA

MŰVÉSZI ESTE

Az étkezés művészetté és minden fogás egyéni élménnyé alakul. Töltse az estét barátai, családja, üzleti partnerei társaságában – legyenek együtt részesei a csodának, nevessenek, hagyják magukat elragadtatni, cseréljenek tapasztalatot és osszák meg egymással ötleteiket. Mondja el, amit mindig is akart. A SEVEN HEAVEN™ ehhez nyújt kiváló környezetet.

A HANG MŰVÉSZETE

Tibeti kürtök zengése olvad egybe japán dobok ritmusával. Az Amazon megbabonázó hangjai olvadnak egybe az afrikai szavanna könnyed zenéjével. Az érzéki hangok és zenék együtt munkálkodnak azon, hogy Önt különleges hangulatba hozzák.

MENNYEI MŰVÉSZET

Erre estére az eget pontosan Ön fölé hozzuk, hiszen a SEVEN HEAVEN™ program során a mennyezet angyali freskói alatt a kolostor Refektóriuma eseménydús multimédia világgá alakul át. Önnek csak hátra kell dőlnie és élvezni, ahogy elvarázsolja a művészet. Ön valóban a Hét Mennyországot fogja megélni – hét film, képek, pillanatok és benyomások, melyek örökre Önnel maradnak.

ARTFUL DINING

Az étkezés és italfogyasztás művészetté válik. Hét tányér – hét pohár – hét hangulat. Ezen az estén 7 fogáson keresztül ismerhet meg 7 embert vonzó, szemléletes és kreatív módon. Az evés és ivás része a dramaturgiának, akárcsak az inspiráló társalgás az asztaltársakkal.

Egyéni ülésrend
A SEVEN HEAVEN™ esten minden asztal körül hét szék van. Nincsenek két- és négyfős asztalok. Rendelhető egyéni ülésrend, vagy egy egész asztal, ha meghittségre vágyik.

Különleges étkezési igények
Ön vegetáriánus, speciális diétát folytat? Nem kíván az este folyamán alkoholt fogyasztani? Kérjük szíveskedjen jelezni a foglalás során, és szívesen kínálunk Önnek más lehetőségeket.

A Seven Heaven™ a Seven Heaven AG bejegyzett védjegye, használatára kizárólag annak szerződött partnerei jogosultak. A Sopronbánfalvi Kolostor a Seven Heaven AG szerződött partnere. Bővebb információ ITT.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.