Kolostorunk a „Global Awards 2016” egyik győztese!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a Luxury Travel Guide nevű, angol nyelvű turisztikai oldal az idei legjobbak közé választotta szállodánkat. E nagyszerű kitüntetés rangját hangsúlyozza a tény, miszerint egy-egy országból mindössze 3-4 intézményt díjaznak egy évben.
Jelölté bárki válhat, akit a weboldal olvasói, feliratkozói (több mint 500.000 személy!), továbbá a szállodai szakma érdemesnek tart, függetlenül attól, hol található és milyen méretű. A jelölteket ezt követően kategóriákba sorolják, földrész és jelleg szerint. Megvizsgálják, hogy valóban olyan értéket képviselnek-e ami méltóvá teszi őket az esélyre. A megrostált mezőny vesz részt a végső válogatáson, ahol szakmai zsűri hoz döntést.
Tavaly a Hotel Spirit (Sárvár), a Hertelendy Kastélyszálloda (Kozmapuszta) és a Hotel Kempinski (Budapest) részesült elismerésben. Mivel ezek mindegyike ötcsillagos, Kolostorunk nagyon előkelő társaságba léphetett és ez arra kötelez bennünket, hogy még nagyobb szorgalommal dolgozzunk e minőségi szint megtartásán.

Ezúton is köszönjük vendégeinknek megtisztelő bizalmukat és támogatásukat!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.