November 4-20.
Az ősz kedvelt alapanyagaiból állította össze séfünk szezonális ajánlatunkat Önöknek.
Fotó: PIXEL TASTER
Sütőtök krémleves füstölt libamájjal, csírákkal | 950.- |
Winelife, Kékfrankos Rosé 2015 (0,1 l) | 650.- |
– | – |
Confitált libamell rizottóval, pirított gombákkal, petrezselyem pestóval | 4890.- |
Ipacs Szabó István, Fehér Cabernet Franc 2014 (0,1 l) | 1490.- |
– | – |
Libacomb petrezselyemgyökér pürével, ropogós baconnal, karamellizált hagymasalátával | 4590.- |
Wetzer Péter, Kékfrankos 2013 (0,1 l) | 950.- |
– | – |
Tökös-mákoslepény tonkababos tejszínpudinggal | 1150.- |
Weninger, Fehér Burgundi 2012 (0,1 l) | 1190.- |
– | – |
Gesztenyés Brownie belga csokoládéval | 1150.- |
Gróf Buttler, Egri Merlot Töppedt Szőlős 2012 (0,1 l) | 850.- |
Látogasson el hozzánk, legyen a vendégünk!
Nyitva tartás: 12–15h, 18.30–21.30h, foglalás: +36 99 505 895 (szükséges).
Cím: H-9400 Sopron, Kolostorhegy utca 2.
E-mail: info@banfalvakolostor.hu
Tel.: +36 99 505 895.