SPRING MENU

Fresh, colorful, natural

From 11th March

A tavasz és a jó idő beköszöntével a gasztronómiai ízlésünk is változik. Előtérbe kerülnek az üde és könnyed fogások. Ehhez igazodik a Kolostor konyhája is, egy újabb különleges menü ajánlattal. A díszes Refektórium pedig ideális választás lehet egy exkluzív és igazán egyedi esemény lebonyolítására, a tavaszi időszakban is.

MENU

Amuse Bouche

Fresh butter with ramsons and home-baked bread

*****

Caramelized goat cheese with sprout salad and balsamic vinegar essence

*****

Pike-perch filet with fresh parsley, carrot crème purée and sweet potato dumpling

or

Rosé duck breast with ginger “beetroot risotto” and savoury mushrooms backed in crispy noodle

*****

Mango lassi with orange flavour oat cookiel

*****

Menu price: 24 Euro

1 glass champagne as aperitif is our present

When planning to dine at the Monastery Restaurant, please make a reservation at least 24 hours prior.

Restaurant hours:
12 PM–3 PM & 6.30 PM–9.30 PM,

Reservations:
Phone: (+36) 99 505 895 (required).
E-Mail: info@sopronmonastery.org
Address: H-9400 Sopron, Kolostorhegy utca 2., Hungary

Comments are closed.