Navigátor

EGY TELJES ÉLMÉNY MAGADÉRT!

Az újabb év elmúltával eljön az idő, hogy számot vessünk az eltelt idővel és értékeljük az eltelt utat, mérleget vonjunk: mit értem el az elmúlt időszakban – mit akartam és ebből mi lett.

Kellő örömmel és szenvedéllyel élem az életem? Megfelelően alakulnak az emberi kapcsolataim? És ha nem, mi az, amin változtatnom kellene?

Keressük és találjuk meg együtt a választ a kérdésekre, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egy év múlva sokkal sikeresebbnek és boldogabbnak érezhessük magunkat!

A tréning egyedülálló lehetőséget kínál a személyes életutunk átgondolására, megbeszélésére, eltervezésére. Egyéni elemzésekkel és tervezéssel telik az idő, de a programot meditatív séták, energetizáló-relaxáló gyakorlatok is színesítik.

Az esemény házigazdája Cséffalvay Gábor, a Flow Csoport partnere,a szervezeti és egyéni megújulás szakértője, vezetői és életvezetési coach, aki közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik vezetői programok lebonyolításában és ennek a programnak a megalkotójaként 12 éve sok embernek a személyes Útját támogatja.
“Ne hagyjuk, hogy az élet sodorjon minket – határozzuk meg és vezessük mi a saját Életünket! Ha egymásnak bizalommal és tisztelettel segítünk ebben, az mindenki számára mély értéket nyújt – ez a program lényege.”

Egy igazán jó lehetőség ahhoz, hogy inspiráló környezetben, elmélyedve gondolja át és tervezze meg az Ön előtt álló évet, az elérendő célokat és az azokhoz szükséges lépéseket.

Várjuk Önöket sok szeretettel ezen a különleges eseményen!

Miről szól a Navigátor?

A múlt átgondolása

Az újabb év elmúltával mindenki számára eljött az idő, hogy számot vessen az eltelt idővel és értékelve a megtett utat, mérleget vonjon: mit értem el az elmúlt időszakban – mit akartam és ebből mi lett. Kellő örömmel és szenvedéllyel élem az életem? Megfelelően alakulnak az emberi kapcsolataim? És ha nem, min kéne változtatnom?

A jövő megtervezése

Az Évindító Navigátor során többek közt az alábbi kérdésekre keressük – és találjuk meg együtt – a választ, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egy év múlva sokkal sikeresebbnek és boldogabbnak érezhessük magunkat:
Céljaim, értékeim és vágyaim, belső hajtóerőm a következő évben, években hova vezérelnek engem?
• Mik a fő terveim, projektjeim és ezeket milyen akciókon keresztül fogom elérni? Mi az én személyes stratégiám?
• Hogyan teljesíthetem ki jobban önmagam, s lehetek még inkább az, aki lenni szeretnék?
• Hogyan találhatom meg életemben a “helyes utat és arányokat”?Mi teszi egyedülállóvá a Navigátort?

A módszer

Az Évindító Navigátor tulajdonképpen egy közel 3 napos workshop, mely a hétköznapok kereteiből kiszabadulva egyedülálló lehetőséget kínál a személyes életutunk átgondolására, megbeszélésére, eltervezésére. Leginkább egyéni elemzésekkel és tervezéssel telik az idő, de meditatív séták, energetizáló-relaxáló gyakorlatok is hozzátartoznak a programhoz. A mély, személyes beszélgetések között hatékony, strukturált gyakorlatok is helyet kapnak.
Minderről egyéni dokumentumok is készülnek, melyek az évközbeni utókövetést könnyítik meg, hogy később szilárdabban ragaszkodhasson a céljaihoz.

A környezet

A kolostor megszólít, magába zár, megölel és biztonságot ad az egyedülléthez, az elmélyüléshez, a magunkkal levéshez, magunkhoz forduláshoz. Különböző hangulatú közösségi terei intimitást és exkluzivitást biztosítanak, a személyzet finom figyelmességgel és kifinomult kiszolgálással támogatja a programot.

Egy tapasztalt, hiteles tréner

Cséffalvay Gábor szervezet,- és vezetésfejlesztési, változásmenedzsment tanácsadó, outdoor tréner, vezetői coach, SZMT társelnök. Közel 30 év szakmai és vállalkozói, vezetői tapasztalat áll háta mögött – ebből 20 év coachként, személyes fejlesztőként.

“A Navigátor már 11 éves múltra tekint vissza. Tapasztalatom szerint, ha egymásnak bizalommal és tisztelettel segítünk, az mindenki számára hasznot rejt – ez a program lényege.

Szeretettel várok mindenkit, aki feltöltődésre és megújulásra vágyik. Mottóm: Bízz a folyamatban!”

  A program ára egyéni részvétel esetén:

 • egyágyas szobában 2 éjszakára szállással és teljes ellátással: 103.776,- Ft + Áfa/ fő
 • kétágyas szobában 2 éjszakára szállással és teljes ellátással: 96.657,- Ft + Áfa/ fő (2 fő elhelyezése esetén)


 • A program ára cégeknek:

 • egyágyas szobában 2 éjszakára szállással és teljes ellátással: 163.776,- Ft + Áfa/ fő
 • kétágyas szobában 2 éjszakára szállással és teljes ellátással: 156.656,- Ft + Áfa/ fő (2 fő elhelyezése esetén)

 • Speciális, “EGYEDI” kedvezmény (nem cégből, nem vállalkozóként, ill. diák)
  Akiknek ezek még lehetetlenné tennék a részvételt, ill más háttérrel rendelkeznek, további kedvezményt, ill részletfizetést kaphatnak, bizalmi megállapodással “egyedi elbánásban” részesülhetnek. A személyre szóló ár megállapításért kérjük Cséffalvay Gábort (06 20 9426966) keresse.

(*) A teljes ellátás tartalma:

 • gazdag reggeli, ásványvíz és gyümölcs bekészítés a szobába az érkezés napján
 • 2-fogásos ebéd (ital nélkül) – 2 alkalom
 • 2-fogásos vacsora (ital nélkül) – 2 alkalom
 • Ionizált, tiszított 9,5 ph-jú kolostorvíz bekészítés a terembe folyamatosan

(Az idegenforgalmi adó külön fizetendő. (450,- Ft / éjszaka)

Foglalás:

Foglalási feltételek: A foglalás 50 % előleg befizetése esetén érvényes. Kérjük, szíveskedjen megadni, hogy melyik árat kívánja igénybe venni. Köszönjük!

info@banfalvakolostor.hu (+36) 99 505 895

Ha kérdése van, kérjük hívja a kolostort vagy küldjön emailt. Szeretettel várjuk Önt is e páratlan eseményen.

Bővebb információ a Flow csoportról: ITT


Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.