NOVEMBER 6-15.
Újra megnyílt éttermünk első tematikus hete a Márton-nap hagyományos gasztronómiai alapanyagaiból nyújt ízelítőt.
Fotó: PIXEL TASTER
HIDEG ELŐÉTEL | |
Füstölt libamell balzsamecetes friss salátával, alma chutneyval | 1.850,- |
– | – |
MELEG ELŐÉTEL | |
– | – |
Vaslapon sült libamáj vargányás tagliatellével és szárított paradicsom pestoval | 3.500,- |
– | |
– | – |
LEVES | |
Zöldséges libaragu leves | 1.590,- |
Gyömbéres sütőtök krémleves pirított tökmaggal és tökmagolajjal | 1.150,- |
– | – |
FŐÉTEL | |
Confitált libacomb pirított burgonya gombóccal és fűszeres lilakáposzta lekvárral | 4.500,- |
Borén sült libamell sütőtök pürével és magvas polentával | 3.450,- |
– | – |
DESSZERT | |
Gesztenyés panna cotta aszalt szilva raguval | 1.250,- |
Narancsos brownie sütőtök lekvárral | 1.050,- |
Látogasson el hozzánk, legyen a vendégünk!
Nyitva tartás: 12–15h, 18–21h, foglalás: +36 99 505 895 (szükséges).
Cím: H-9400 Sopron, Kolostorhegy utca 2.
E-mail: info@banfalvakolostor.hu
Tel.: +36 99 505 895.