Egyéni elvonulás 3=4

5 felejthetetlen nap (4 éj) eltöltésére invitáljuk Önt, melyet nyugalomban és békés töprengésben tölthet el. A kolostor lehető legmegfelelőbb hely az elmélkedéshez és ahhoz, hogy értékeit tisztázva felkészüljön az elkövetkezendő időszakra, nem csak hétvégenként! Ebben segít Önnek továbbá egyedülálló gourmet reggelink, melyet tehetséges szakácsain készítenek, kifejezetten az Ön számára.


A csomag tartalma:

– szállás 4 éjszakára gourmet reggelivel (házi készítésű müzli, frissen sütött házi kenyér, házi készítésű lekvárok, frissen préselt gyümölcslevek, felvágottak a régióból, Dallmayr kávé, Twinings tea, meleg ételek a’la carte)
– érkezéskor ásványvíz és gyümölcs bekészítés a szobába
– meditációs párna és jóga matrac áll rendelkezésre
– meditációs szobák, gyakorlóterem és kolostorpark és könyvtár használata
– Pálos történeti és Péreli Zsuzsa kiállításának ingyenes látogatása
– Wifi hozzáférés a társalgóban és a könyvtárban

Áraink 4 éjszakára:
egyágyas szoba: 75.600,- Ft
standard kétágyas szoba 2 vendég részére: 115.200,- Ft
superior kétágyas szoba 2 vendég részére: 133.200,- Ft
lakosztály 2 vendég részére: 156.600,- Ft

Várjuk szíves érdeklődését és kérdéseit a nap 24 órájában az alábbi elérhetőségeinken:

Recepció – Sopronbánfalvi Kolostor Meditációs és Elvonulási Központ
Telefon: (+ 36 99) 505-895, (+ 36 30) 701 2366
Fax: (+ 36 99) 505-896
E-Mail: info@banfalvakolostor.hu

Az árak szobánként értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. Az idegenforgalmi adó külön fizetendő. (450,- Ft / fő /éj). Érvényes 2018. március 31-ig, kivéve december 27. és január 2. között. Masszázs, jóga, meditáció, kezelések térítés ellenében foglalható.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Szobafoglalás

Az egykori szerzetesi cellákból utánozhatatlan hangulatú, szállodai színvonalú lakóhelyiségek jöttek létre. Nincs két egyforma szoba, a méret, a fürdő, az elrendezés, a kilátás és a berendezés minden lakóhelyiséget sajátos egyediséggel ruház fel… TOVÁBB OLVASOM
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Gasztronómia

A kolostorban a szállóvendégek, a speciális táplálkozási és elvonulási programokra érkezők és az a’la carte vendégek ellátására önálló konyha és étterem működik. Az egészséges és kifinomult táplálkozás hívei az egykori refektórium (étkező) 18. század eleji freskóinak és stukkóinak lenyűgöző hátterében költhetik el… TOVÁBB OLVASOM