Étteremhét 2020 március

Kedves Vendégek!

Éttermünk idén is részt vesz a DiningCity oldal országos kezdeményezésén, a gasztronómia tavaszi ünnepén, a 2020. március 6 és 15. között zajló Étteremhéten. Hétköznapokon vacsora időben (18-21 óra), míg hétvégente ebéd (12-15 óra) és vacsora időben várjuk Önöket egységes, 4.900,- Ft-os menüvel. Asztalt foglalni a rendezők weboldalán, a Étteremhét linken lehet.

Tekintsék meg menüajánlatunkat:

Amuse Bouche

Előétel

Burgonyakrém leves lágy tojással és kakukfüves báránnyal

Vajban sült fogas filé ricottával töltött gnocchival és medvehagyma mártással

Kukorica krémleves chilivel és pekándióval (vegán)

Főétel

Malac csülök zöldséges tortácskával és parajkrémmel

Lágy marhapofa paszternákpürével, ördögszekér gombával és fenyőmajonéz

Fűszeres karfiolsteak zöldséges quinoával és medvehagymapestóval (vegán)

Desszert

Esterházy tányérdesszert

Gesztenyés panna-cotta, körte mousseszal és macaronnal

Fehér csokoládés sajttorta pisztáciával (vegán)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.