Kedves Vendégek!
Éttermünk idén is részt vesz a DiningCity oldal országos kezdeményezésén, a gasztronómia tavaszi ünnepén, a 2020. március 6 és 15. között zajló Étteremhéten. Hétköznapokon vacsora időben (18-21 óra), míg hétvégente ebéd (12-15 óra) és vacsora időben várjuk Önöket egységes, 4.900,- Ft-os menüvel. Asztalt foglalni a rendezők weboldalán, a Étteremhét linken lehet.
Tekintsék meg menüajánlatunkat:
Amuse Bouche
Előétel
Burgonyakrém leves lágy tojással és kakukfüves báránnyal
Vajban sült fogas filé ricottával töltött gnocchival és medvehagyma mártással
Kukorica krémleves chilivel és pekándióval (vegán)
Főétel
Malac csülök zöldséges tortácskával és parajkrémmel
Lágy marhapofa paszternákpürével, ördögszekér gombával és fenyőmajonéz
Fűszeres karfiolsteak zöldséges quinoával és medvehagymapestóval (vegán)
Desszert
Esterházy tányérdesszert
Gesztenyés panna-cotta, körte mousseszal és macaronnal
Fehér csokoládés sajttorta pisztáciával (vegán)