Étlap

Étlap – 2020 (07.03.)

Előételek

Házi nudli mangalica sonkával, aszalt paradicsommal és szarvasgomba olajos salátával G, T                                             

2.490,- Ft

Levesek

Fácánhúsleves zsályás grízgaluskával és füstölt fürjtojással G, L, T,                                           

1.190,- Ft

Paradicsomleves kapribogyóval, kecskesajttal és dinnyével

                                                             1.1900,- Ft

Főételek

Sertéstarja “paprikás burgonyával” és kovászolt párolt káposztával        

                               3.890,- Ft

Pankó morzsában sült csirkemell zabtejes burgonyapürével és grillezett szívsalátával G, T

                                                  2.990,-Ft

Harcsapaprikás, kapros, juhtúrós házi nudlival G, L, T

                             4.290,- Ft

Marhapofa tormás karalábéfőzelékkel és zöldségekkel L

                                               4.190,-Ft

Desszertek

Belga csokoládé brownie epercsatnival és vanília fagylalttal G, L                        

   1.390,- Ft

Minden mentes napi torta

                                      1.190,- Ft

Kosár kenyér vajjal                                     

590,- Ft

Jelmagyarázat: G – glutént tartalmaz, L – laktózt tartalmaz, T – tojást tartalmaz

Konyhafőnök: Szabó Péter

Étteremvezető: Raposa Zsolt

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, és forintban értendők

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.