Felhasználási és foglalási feltételek

Tisztelt Látogató!

Az ezen a honlapon megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztató jellegűek, a honlap fenntartója (Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft., a továbbiakban: Társaságunk) által bármikor megváltoztathatóak és ezért elképzelhető, hogy ezek megtekintésének pillanatában már nem tükrözik a tényleges és valós feltételrendszert, kondíciókat. Erre tekintettel javasoljuk, hogy megrendelésének egyes kérdéseivel keresse meg telefonon, vagy e-mailben munkatársainkat a +36 99 505 895 kapcsolási számú telefonon vagy az info@banfalvakolostor.hu e-mail címen. Az adatok pontatlanságáért vagy az adatátvitellel kapcsolatos esetleges hibákért Társaságunk felelősséget nem vállal.

Amennyiben szobafoglalása, hírlevélre feliratkozása vagy egyéb kapcsolatfelvétele során Ön a személyes adatait megadja, hozzájárul ahhoz, hogy ezen információkat a célnak és Társaságunk Adatvédelmi Tájékoztatójának megfelelően kezeljük. Szobafoglalása során engedélyt ad arra is, hogy az Ön részére – ellenkező rendelkezéséig – hírleveleinket megküldjük.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a jelen honlapon leadott és Társaságunk által visszaigazolt szobafoglalásával az abban foglalt szolgáltatások igénybevételére Ön kötelezettséget vállal.

Amennyiben a lefoglalt szolgáltatást Ön egyoldalúan lemondja, lemondási díjként a lemondás Társaságunk által történő kézhezvétele és a szolgáltatás tervezett időpontja közötti idő függvényében a szolgáltatásra kikalkulált ellenérték nettó összegének alábbiak szerint meghatározott hányadát tartozik Társaságunk számára megfizetni:

Több mint 3 nappal megelőzően történő lemondás esetén: 0 %
3 napon belüli lemondás esetén: 100%

A lemondási díj megfizetése az arra vonatkozó számla Megrendelő által történő kézhezvételétől számított 8. napon esedékes.

Köszönjük figyelmét. Online szobafoglalás oldal

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.