Masszázs

VÁLASZTHATÓ KEZELÉSEK

SVÉD / FRISSÍTŐ, CSAK HÁT 30’/ Ár: 5.600 Ft

SVÉD / FRISSÍTŐ, TELJES TEST 60’/ Ár: 9.800 Ft
A svédmasszázs során megfelelő fogásokkal mechanikai ingereket váltunk ki a testen, ezek hatására alakulnak ki gyógyhatást eredményező válaszreakciók. Hatásmechanizmusát tekintve oldja a letapadt izmokat, vérbőséget okoz a kezelés helyén, illetve a kimozgatások által növeli az ízületek szabadságfokát. Frissíti a vér- és nyirokkeringést, javítja a szív teljesítményét, felgyorsítja az emésztést, fokozza a kiválasztást, nyugtatja az idegrendszert. Gyorsítja a bőr felületén lévő, elhalt hámsejteknek a bőrről való leválását.

TALPREFLEX 30’/ Ár: 6.800 Ft
Olyan természetes gyógymód, mely a szervezet öngyógyító folyamatainak elősegítésére összpontosít. A két talp az egész test tükörképe, ezért a különböző szervek helye megtalálható a talpon is. A masszőr megfelelő pontok masszírozásával növelni tudja a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését, ezért indul el a szervezet öngyógyító ereje. Egy szerv helytelen működése észrevehető a talpon a megfelelő zónában jelentkező érzékenység, lerakódás vagy egyéb elváltozás formájában. A talpon található aktív zónák ingerlésével a testünkben áramló életenergiára hatunk. A masszírozás az egész szervezet működésére szabályozó, kiegyenlítő, harmonizáló hatással van.

Jelentkezési szándékával és időpont egyeztetésért kérjük keresse recepciónkat, ahol kollégáink éjjel-nappal állnak rendelkezésére.

Elérhetőségeink:
Recepció – Sopronbánfalvi Kolostor Elvonulási Központ
Telefon: (+ 36 99) 505-895 Fax: (+ 36 99) 505-896
E-Mail: info@banfalvakolostor.hu

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.