Étterem

Korok szimbiózisa: 18. századi környezet, 21. századi technológia, 22. századi táplálkozásfilozófia.

A kolostorban a szállóvendégek, a speciális táplálkozási és elvonulási programokra érkezők és az a’la carte vendégek ellátására önálló konyha és étterem működik. Az egészséges és kifinomult táplálkozás hívei az egykori refektórium (étkező) 18. század eleji freskóinak és stukkóinak lenyűgöző hátterében költhetik el 21. századi technológiával készülő „modern szerzetesi eledelüket”.

A kolostor vendégei a lelki és szellemi felfrissülés szándékával érkeznek hozzánk. A konyha az „Ép testben ép lélek” üzenetét vallva segíti vendégeinket abban, hogy mind tökéletesebben tudjanak a pihenésre koncentrálni:

• kímélő étkezést biztosítunk, hogy emésztés, puffadás, émelygés ne zavarja vendégeinket a lelki és szellemi felfrissülésben;
• gasztronómiánkat a puritán és a nemes jegyek ötvözése hatja át: harmónia és egészség, finom elegancia és letisztultság;
• az ételek az egészséges táplálkozás alapelveinek betartásával készülnek: fehér cukor, fehér liszt, ízfokozók, állati eredetű tejtermékek hiánya; szelektív étkezés (fehérje és szénhidrát szétválasztása).

A szállóvendégeknek a szobákhoz alap esetben reggelit szolgálunk fel, ezt egészíti ki a – 2017. november 6-tól elérhető – étlapunk és a napi félpanziós menünk, amiből vendégeink előzetesen jelzett igény szerint választhatnak.

Exkluzív termeink tökéletes helyszínt biztosítanak privát családi rendezvényekhez, legyen szó esküvőről, keresztelőről vagy akár egy születésnapi vacsoráról.

A Kolostor Étterem előzetes foglalás alapján a’la carte vendégeket is fogad a szerzetesek egykori refektóriumában.

Nyitva tartás: 12–15h, 18–21h, foglalás: +36 99 505 895 (szükséges).

Cím: H-9400 Sopron, Kolostorhegy utca 2.
E-mail: info@banfalvakolostor.hu
Tel.: +36 99 505 895.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Szállás

Az egykori szerzetesi cellákból utánozhatatlan hangulatú, szállodai színvonalú lakóhelyiségek jöttek létre. Nincs két egyforma szoba, a méret, a fürdő, az elrendezés, a kilátás és a berendezés minden lakóhelyiséget sajátos egyediséggel ruház fel… TOVÁBB OLVASOM