Vendégkönyv

 

Kedves Látogató!

Járt nálunk? Örömmel várjuk a Sopronbánfalvi Kolostorban, illetve honlapunkon tett látogatásával kapcsolatos véleményét, tapasztalatait az alábbi kérdőív kitöltésével:

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

 1. Gondos Gabriella szerint:

  Kedves Vendéglátók!

  Egy esős délután érkeztem, magam sem tudtam mi vár rám. Kedves fogatatás,a szoba elfoglalása után, egy minden igényt kielégítő nagyon kedves „tárlat vezetésen” vettem részt. Majd egy elbeszélgetés következet. Nekem szegezték a kérdést, vajon miért vagyok itt, miért jelentkeztem az „elvonulásra?! A kérdésre kérdés a válasz. Voltak már úgy, hogy elfogyott a céljuk? Hm… remek, jó helyen van, válaszolta a Karsai Gábor ügyvezető Úr, és azzal a lendülettel be is mutatott Hargitai Gábornak, aki ez „elvonulást” vezette. Néhány mondatos beszélgetés után el is kezdődött a program. Bár féltem hogyan fogom kibírni a „hallgatást, ülést, én, aki naponta több 10-100 emberrel kerülök kommunikációs kapcsolatba a munkám által. Tele volt a fejem kérdésekkel és sok-sok gondolattal. Vajon miért is sodort ide az élet?.Így visszagondolva néhány nap távlatából, mind ezt az elvonulást úgy jellemezném néhány szóban, gondolat nagytakarítás, gondolat ürítés, megértés, elfogadás. A civil életben saját céget vezetek 17éve, 17család megélhetéséért vagyok felelős. A munkám nagyon nyüzsgő sokrétű és szerteágazó. A mindennapi nyüzsgésből betoppantam a „múlt század” világába.
  Ezt az elvonulást javaslom minden olyan cégvezetőnek managernek akik besokalva a mindennapi rutintól, eltávolodva szeretnének harmóniára lenni … nem csak a környezet által hanem önmagukba is megtalálni a belső békét, harmóniát, vagy akinek még nem sikerült megtalálni a belső fényt, itt rá lelhet. Hargitai Gábor vezetésével betekintést nyerhettem a meditáció világába, a gondolat ürítés tudományába, a természet meditációba és érdekes hasznos elbeszéléseket, tanácsokat kapva a mindennapi élet elviselhetőbbé tételére. Az emberi kapcsolatok megértése, az egyéni szabadság a lélek szabadságának a magyarázatára. Sok kérdés fogalmazódott meg bennem, melyekre vagy magamban leltem rá, vagy a Gábor segített rávezetni. Az ott töltött időt a kellemes környezet, a szép kert, a minden kényelmet kielégítő szoba, az ott dolgozók kedvessége, intelligenciája, figyelmessége fokozta.
  Szeretnék gratulálni a kollegák kiválasztásához, ilyen kellemes csapatban élmény lehet dolgozni is. Szeretném kiemelni, ami a számomra az egyik legnagyobb élményt okozta, az a mérhetetlen íz világ, ami a szakácsok kreativitásában rejlik. Nap, mint nap, más és más ízekkel szembesültem, a tálalás, az ételek, ízek harmóniájának egyvelege fokozta bennem a békét.
  Végül de nem utolsó sorban, szeretnék gratulálni így ismeretlenül is Kovács Gábor Úrnak a kolostor szenzációs felújításához, csodálatos könyvéhez, gyűjteményéhez és ahhoz az eszmerendszerhez amit megálmodott! A könyvét lapozgatva egy kép ragadott meg a kolostor szemszögéből az pedig a Telepy Károly egyik alkotása: Sziklás Táj.
  Köszönöm és örülök is egyben, hogy néhány napot Önöknél tölthettem! Mint visszatérni szándékozó vendég kívánok Önöknek sok sikert és boldogságot további munkájukhoz!

  Jászberény 2011 július 26

  Köszönettel Gondos Gabriella