Teremlehetőségek

A kolostor egyszerű, harmonikus, télen-nyáron kellemes közösségi terei ideális atmoszférát biztosítanak kreatív meetingekhez, workshopokhoz, vezetőképző programokhoz valamint exkluzív eseményekhez. A 6 eltérő hangulatú terem többsége természetes megvilágítású, és kiváló technikai felszereltséggel lehetőséget biztosít exkluzív rendezvények szervezéséhez, lebonyolításához. A kerengő folyosók és a quadrum kávészünetekre, fogadások megtartására is alkalmas, a kolostor parkja és az erdő pedig lehetőség kínál out door tréningekre.

Noviciátus


Az egykori szerzetesi főiskola terme, ma a kolostor puritánságában is exkluzív előadó- és konferenciaterme.
Kapacitás(112m2): 120 fő állóhely, 100 fő széksoros ülőhely, 45 fő U alak

Gyakorlóterem / Galéria


Padlástéglával burkolt, nyitott terem a tetőtérben.
Kapacitás (147m2): 120 fő állóhely, 100 fő széksoros ülőhely

Társalgó


Különleges hangulatú helyiség a tetőtéri fedélszék alatt. Kényelmes ülőbútorok és pasztellszínek teszik lehetővé az egyszerre meditatív, ám mégis oldott hangulatú közös beszélgetéseket. A társalgóhoz külön önkiszolgáló teakonyha csatlakozik.
Kapacitás: 15-30 fő

Meditációs szobák


A tetőtéri kisebb meditációs terem (13,5 m2 )10-12 fő, a nagyobb (34 m2) 25-30 fő kényelmes elmélyülését biztosítja.

Könyvtár


A helyiségben a kvadrum (belső udvar) felé néző falon, a hangulatos tetőtéri ablakok között 4 különálló, köríves asztalnál összesen 16 olvasóhelyet alakítottak ki, internetes csatlakozással.

Park


Hatalmas fák, padok, futónövénnyel befuttatott kőkerítések és egy rendezvényekhez alkalmas szaletli a kert végében – a nyugalom szigete.

Kvadrum (belső udvar)

A kolostor magas falaival körülvett négyszögletes belső udvar a kávészüneteknek, fogadásoknak kiváló helyszínt biztosít szép idő esetén.
Kapacitás: 200 fő állóhely, vagy 120 fő ülőhely

Igény esetén szívesen biztosítjuk az alábbi technikai berendezéseket: hangosítás, projektor, lap top, vetítővászon, flip chart, pulpitus, jegyzettömb és toll áll rendelkezésre.

Vezetőképzés

A kolostor ideális helyszín vállalati csapatépítések, vezetői meetingek, konferenciák számára. Az épület egyedülálló atmoszférát teremt a hétköznapitól eltérő, mélyebb, intenzívebb időélménynek: a puritán terekben a kérdések megválaszolást nyernek… TOVÁBB OLVASOM
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Szállás

Nyugodt pihenésre vágyik? Töltsön el néhány éjszakát az egykori kolostorban: 17. századi miliő, 21. századi körülmények…. TOVÁBB OLVASOM
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Gasztronómia

A kolostorban a szállóvendégek, a speciális táplálkozási és elvonulási programokra érkezők és az a’la carte vendégek ellátására önálló konyha és étterem működik. Az egészséges és kifinomult táplálkozás hívei az egykori refektórium (étkező) 18. század eleji freskóinak és stukkóinak lenyűgöző hátterében költhetik el… TOVÁBB OLVASOM

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.