Esküvő

Elegáns külső és belső terek, 18. századi miliő, kitűnő ételek, kézműves borok

Éljen az alkalommal és váltsa valóra az álmát egy egyedülálló élmény megvalósításával, mely telis – tele van bájjal, figyelmességgel, meghittséggel, mellyel lenyűgözheti és összekötheti vendégeit.

Kívül történelmi falak, belül modern tervezésű formavilág: A Sopronbánfalvi Kolostor tökéletes helyszínül szolgál exkluzív esküvők számára – legyen szó polgári, egyházi (templomi) vagy akár szabadtéri szertartásról.

Élje át életének legszebb napját, mely hagyományokban gazdaggá és meghitté válhat a letisztult formákkal, történelmi háttérrel rendelkező, ám mégis modern és elegáns Sopronbánfalvi Kolostorban.

Töltsék le esküvői tájékoztatónkat PDF formátumban ITT

Szolgáltatásainkat kifejezetten az Önök kérésének és elképzeléseinek megfelelően alakítjuk – Önöknek csak Igent kell mondaniuk!

Személyre szóló ajánlatkéréshez kérjük lépjen kapcsolatba recepciónkkal a következő elérhetőségek valamelyikén:
+ 36 99 505 895 (minden nap 8-22 óráig), wedding@banfalvakolostor.hu

Gasztronómia

A kolostorban a szállóvendégek, a speciális táplálkozási és elvonulási programokra érkezők és az a’la carte vendégek ellátására önálló konyha és étterem működik. Az egészséges és kifinomult táplálkozás hívei az egykori refektórium (étkező) 18. század eleji freskóinak és stukkóinak lenyűgöző hátterében költhetik el… TOVÁBB OLVASOM
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Szállás

Az egykori szerzetesi cellákból utánozhatatlan hangulatú, szállodai színvonalú lakóhelyiségek jöttek létre. Nincs két egyforma szoba, a méret, a fürdő, az elrendezés, a kilátás és a berendezés minden lakóhelyiséget sajátos egyediséggel ruház fel…TOVÁBB OLVASOM
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Közösségi terek

A kolostor egyszerű, harmonikus, télen-nyáron kellemes közösségi terei ideális atmoszférát biztosítanak kreatív meetingekhez, workshopokhoz, vezetőképző és lelki programokhoz valamint exkluzív családi eseményekhez.
TOVÁBB OLVASOM