Éttermi üzemszünet

Kedves Vendégeink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy éttermünk – technikai okokból – átmenetileg nem üzemel.
Egyúttal szeretnénk megnyugtatni szállóvendégeinket, hogy az üzemszünet ideje alatt is biztosítjuk számukra a megszokott minőségű, svédasztalos reggelit.

Csoportok számára továbbra is vállaljuk, előre egyeztetett rendezvények meleg étkeztetését.

Kérjük, hogy további tájékoztatásért keressék fel recepciónkat!

06/99/505-895
info@banfalvakolostor.hu

Megértésüket köszönjük!

Kategória: Események, Hírek, Újdonságok | Szóljon hozzá most!

VAKOK A HÍDON – Fotókiállítás

2017. április 11 – június 1.

A Soproni Fotóművészeti Kör immár negyedik alkalommal rendezi meg a magyar költészet napja előtt tisztelgő tárlatát a Sopronbánfalvi Kolostorban. A folyamatosan fejlődő szervezet profi és amatőr fényképészeket egyaránt tömörít, ugyanakkor a hivatásos és a hobbi fotós tagok között alig húzható meg a mesterségbeli határvonal. Mindannyian szenvedéllyel „írják a fényt”, nemzetközi és hazai kiállításokon jeleskednek.

A kiállítás ezúttal Babits Mihály “Vakok a hídon ” című verse köré szerveződik, erre készítik el fotó elképzeléseiket a kör tagjai.

Megnyitó: 2017. április 11. 18 órakor
Köszöntőt mond Bodrogai László Anzelm, a Nistema Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Újvári Gábor, a kör elnöke. A kiállítást megnyitja Kóczán Péter a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar művészeti vezetője.

Tangóharmonikán közreműködik: Laurenz Lackner, a kismartoni Haydn Konservatorium növendéke

Kísérő program: A Wespa-vonósnégyes koncertje 19 órai kezdettel. Részleteket ITT olvashat.

Kategória: Események, Hírek, Újdonságok | Hozzászólások kikapcsolva

Édes pihenés a Kolostorban, 2=3

2017. május 01 – augusztus 31.

Végre itt a jó idő! Az elnyúló és kívül-belül melegséget hozó nappalok arra csábítanak, hogy kimozduljunk otthonról, gyönyörködjünk az ébredő természet szépségeiben. Remek lehetőséget kínál a feltöltődésre és erdei kirándulásokra, egy a szálláshelyünkön töltött hétvége. Íme csomagajánlatunk:

A részletekről ITT olvashat.

Kategória: Események, Hírek | Szóljon hozzá most!

Viharkárok

Kedves Vendégeink!

Az augusztus 10-én, Sopronban és környékén pusztító vihar a Kolostor épületét sem kímélte. A helyreállítási munkálatok végéig (előre láthatólag szeptember 3-ig) szállodánk és éttermünk zárva tart.
Kérjük megértésüket és szeretettel várjuk Önöket szeptember 4-től!

Kategória: Események, Hírek, Újdonságok | Szóljon hozzá most!

A szerzetesi cellától a főúri kényelemig

2017. május 1 – augusztus 31.

Midőn a pálos szerzetesek a 17. században másodjára is belefogtak – korábban lerombolt – kolostoruk megépítésébe, legfőbb támogatóik a környékbeli főurak voltak. A Széchenyi és az Esterházy családok, valamint a Sopronbánfalvi Kolostor élete több szálon is egybefonódott a történelemben, és hasonlóan van ez napjainkban is. A nagycenki Széchenyi-, illetve a fertődi Esterházy-kastély és az Elvonulási Központ egy állami cégcsoport részese. Végiglátogatásuk igazi kulturális és gasztronómiai körutazásra ad lehetőséget.

Tekintse meg csomagajánlatunkat!

Kategória: Események, Hírek, Újdonságok | Hozzászólások kikapcsolva