Édes pihenés a Kolostorban, 2=3

2017. május 01 – augusztus 31.

Végre itt a jó idő! Az elnyúló és kívül-belül melegséget hozó nappalok arra csábítanak, hogy kimozduljunk otthonról, gyönyörködjünk az ébredő természet szépségeiben. Remek lehetőséget kínál a feltöltődésre és erdei kirándulásokra, egy a szálláshelyünkön töltött hétvége. Íme csomagajánlatunk:

A részletekről ITT olvashat.

Kategória: Események, Hírek | Szóljon hozzá most!

TAVASZI FESZTIVÁL FERTŐDÖN

2017. április 14-28.

Társintézményünk programját ajánljuk szeretettel a figyelmükbe.

További részleteket ITT olvashat.

Kategória: Események, Hírek, Újdonságok | Szóljon hozzá most!

A szerzetesi cellától a főúri kényelemig

2017. május 1 – augusztus 31.

Midőn a pálos szerzetesek a 17. században másodjára is belefogtak – korábban lerombolt – kolostoruk megépítésébe, legfőbb támogatóik a környékbeli főurak voltak. A Széchenyi és az Esterházy családok, valamint a Sopronbánfalvi Kolostor élete több szálon is egybefonódott a történelemben, és hasonlóan van ez napjainkban is. A nagycenki Széchenyi-, illetve a fertődi Esterházy-kastély és az Elvonulási Központ egy állami cégcsoport részese. Végiglátogatásuk igazi kulturális és gasztronómiai körutazásra ad lehetőséget.

Tekintse meg csomagajánlatunkat!

Kategória: Események, Hírek, Újdonságok | Hozzászólások kikapcsolva

Rólunk írták

A Nistema Nonprofit Kft. turisztikai és értékesítési igazgatójával, Tóth Renáta asszonnyal készült interjú jelent meg a Lokál Extra című lap 2017. március 17-ei számában:

Kategória: Események, Hírek, Megjelenések | Hozzászólások kikapcsolva

ÉDES TAVASZVÁRÓ, 2=3

2017. március 01 – április 30.

Végre itt a várva várt tavasz! Az elnyúló és kívül-belül melegséget hozó nappalok arra csábítanak, hogy kimozduljunk otthonról, gyönyörködjünk az ébredő természet szépségeiben. Remek lehetőséget kínál a feltöltődésre és erdei kirándulásokra, egy a szálláshelyünkön töltött hétvége. Íme csomagajánlatunk:

Tekintse meg csomagajánlatunkat!

Kategória: Események, Hírek, Újdonságok | Hozzászólások kikapcsolva