Csong An Szunim zen tanító Dharma beszéde

Dharma beszéd, előadás, és meditáció

2014. November 28. – 29.

A zen egy út. Egy út, amelyen keresztül megszabadulunk gondolataink zűrzavarától, a nyugtalanságtól, a folyamatos és nyugtalanító zsongástól, ami a tudatunkat terheli, egy út, amelyen keresztül eljuthatunk legmélyebb gyökereinkig, odáig, hogy megtudjuk, kik is vagyunk valójában, honnan jöttünk, hová megyünk. … Tovább

Kategória: Események, Hírek, Újdonságok | Hozzászólások kikapcsolva

“Öt szálloda séfjei, ételei, borai” a ‘Gellértben

Vacsorázott már Ön úgy, hogy minden fogást egy másik séf, szakmájának mestere készített? Nem? Hát most része lehet ebben, ha november 7-én, vagy 8-án ellátogat Budapesten a Gellért Szállóba, ahol  a borfesztivál keretében, mindkét este 19 órai kezdettel öt nívós szálloda séfjei – köztük a miénk – főznek a vendégeknek.

Az esemény igazi kulináris különlegességnek ígérkezik, ezért nem árt jó előre biztosítani helyünket. A jegyekről és egyéb részletekről itt tájékozódhat.

Jó étvágyat!

Kategória: Események, Hírek | Hozzászólások kikapcsolva

Stahl Magazin

A Stahl Magazin őszi számában a következő cikket olvashatják rólunk. Köszönjük a méltató szavakat!

Kategória: Események | Hozzászólások kikapcsolva

Irodalmi látomások – Csernus Tibor kiállítás

Válogatás Csernus Tibor párizsi könyvillusztrációiból (1965-1980)

Legyek hárfád, mint hárfád a vadon” – Shelley

A kiállítás a magyar–francia festő életművének eddig kevésbé ismert szeletére hívja fel a figyelmet: a könyvillusztrációkból először láthat átfogó válogatást a hazai közönség. A művész párizsi időszakát felölelve, mutatjuk be változatos témájú borítóterveit, könyvillusztrációit a szépirodalomtól kezdve a bűnügyi és fantasztikus regényeken át egészen a sci-fiig.

A kiállításról itt olvashat többet.

Kategória: Események, Hírek | Hozzászólások kikapcsolva

Good Food: Hónapról hónapra

A BBC Good food című magazinja minden hónapban bemutat egyet, a jeles magyar chefek közül. Júliusi számukban konyhafőnökünket, Varga J. Viktort emelték ki és a vele készült beszélgetést, valamint éttermünk frissítő nyári ételeinek receptjét közlik.

Kategória: Események, Hírek, Megjelenések, Újdonságok | Hozzászólások kikapcsolva