Maidan elvonulás ÁPRILIS12-14.

n a t i v e i n c h a n g e
v e z e t ő i e l v o n u l á s á p r i l i s 12-13-14

A Maidan Consulting (www.maidanconsulting.com) csapata régóta gondolkodik azon, hogy az általuk megismert cégtulajdonosok, vezetők szakmai tapasztalataiból, sikereiből, kihívásaiból vagy pusztán élethelyzetükből adódó hasonlóságokat és különbségeket hogyan forgathatná vissza és tehetné épp ezen vezetők-tulajdonosok számára hasznossá, hogyan teremthetnénk meg ennek a megosztásnak, egymástól tanulásnak a terét (m a i d a n = t é r).

Így vallanak magukról és a kolostorról:

“Tavaly a sopronbánfalvi Kolostorban jártunk és amint beléptünk, tudtuk, a helyet is megtaláltuk hozzá. A Hely, mert nagybetűt érdemel, megszólít, magába zár, megölel és biztonságot ad az egyedülléthez, az elmélyüléshez, a magunkkal levéshez, magunkhoz forduláshoz. Teszi mindezt az országban egyedülálló, még sehol nem látott finom figyelmességével és 5 csillagos kiszolgálásával, a n g y a l k o n y h á j á v a l é s m e n n y e i b o r a i v a l.

Az idei évünket ezzel a programal indítottuk, és a januári elvonuláson még a természet is kegyes volt hozzánk, mind a négy évszakot felvillantotta nekünk a h á r o m n a p a l a t t.

A résztvevők nem ismerték egymást, nem is hallottak még egymásról. Fejükben és talán még inkább a szívükben az életükről, a kihívásaikról szóló kérdésekkel.

Hogyan váljon a cégem önjáróvá? Hogyan tudom letenni a munkát, megpihenni tőle? Hogyan találom meg a munka és a magánélet egyensúlyát?
Hogyan számolok el magammal? Szabadság és felelősség egyensúlya? Hogyan lehet a családias cégből a multisodás felé elmozdulni, hogy az jó hatással legyen?

Mondjuk én éppen pontosan így, kiéhezett és a bárminek kitett szándékkal érkeztem. Hogy “menekülnék már, bárhova már, akár ki az űrbe, szabadon.

A csapat hihetetlenül gyorsan nyitott egymás felé és vált támogató, megerősítő hátérré ahhoz, hogy mindenki az egyedi ügyén dolgozzon, a saját kérdésére találja meg a választ, miközben a mások életéből, gondolataiból a sajátjához is m e r í t h e t e t t, t ü k ö r b e i s n é z h e t e t t.

Soha életemben nem éreztem még azt, hogy ennyire más emberek is perzselhetnek, ezt mindig valami különös bandásodás beugrójának vettem. M a, m o s t, s o k k a l j o b b a n é s e r ő s e b b e n v a g y o k.

A három nap alatt egy másik dimenzóba léptünk át mi is a résztvevőkkel együtt. A program íve szépen vitte a csapatot, mindenféle klasszikus tréningkeret még felemlítést sem ígényelt, annyira adta magát mindegyik: az egymás iránti tisztelet, a másik véleményének elfogadása, a csoporttitok. A mi dolgunk programtartókét annak a finom szálnak a végigvitele volt, amelyen ki-ki elkalandozhatott a saját életében, kereshette a megoldást saját kérdésére, és közben támogatást, m e g e r ő s í t é s t k a p h a t o t t, l e g i n k á b b m a g á t ó l é s a c s o p o r t t ó l.

Egy olyan erős szál fonódott rá ezzel a programmal az eddigi szakmai munkánkra, amely erősíti, támogatja azokat az induló és futó szervezetfejlesztési folyamatokat, amelyek a résztvevők szervezetiben különböző intenzitással éppen zajlanak. Egy szervezet fejlődéséhez, változásához elengedhetetlen a tulajdonos, vezető m e g e r ő s ö d é s e, m a g á v a l r e n d b e n l e v é s e.

Ha a publikus mondatok kellenek a Maidan-nak, akkor még gondolkoznom kell rajta. Főleg, mert azt hiszem, saját tudásuknál is jobban teljesíttettek. Én őszintén azt hiszem, hogy amennyire Elviráék kívánták, hogy nekünk könnyebb legyen, bevuduzni akartak valami jobba – kicsit elszabadultan jobba kerültünk.

Én csak egyet tudok mondani, a három nap veletek együtt bevonul azok közé az élmények és érzések közé amit sohasem fogok elfelejteni.

Elbűvölt az együtt töltött néhány nap. Az, hogy a jónak ennyi variációja legyen. Ehhez kellettek a Jók. És a Maidan. Megmutattatok valamit, ami kétségtelenül l é t e z e t t, c s a k n e m t u d t a m r ó l a. Egyébként pofonegyszerűnek tűnt: csak jó gondolatok és semmi tanácsadás.

A Maidan Csapata: Kalmár Elvira, Pekár Dóra, Levendel Áron, Váradi Szabó Zsuzsa

A csoport nagysága limitált, maximum 6 fő. Jelentkezéseket az érkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, és a részvételt egy személyes beszélgetés/coaching előzi meg.

Jelentkezés és további információk Kalmár Elviránál az elvira@maidanconsulting.com címen vagy telefonon: 0630-6559549.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.