A túléléstől az intimitásig november 24.

Intimitás önmagammal és az életben

Hogyan éljük meg az örömöt és intimitást életünk minden pillanatában?

Többet is elvárhatunk az élettől, de a legtöbben csak elviselik és túlélik azt. Erős a vágy bennünk, hogy mélyen és lélekből jövően tudjunk kapcsolódni. Mindannyian a kiteljesedett, harmonikus és egyenrangú kapcsolatokra vágyunk, mégis botladozunk ennek megvalósítása közben. Nem az határozza meg sorsunkat, ami velünk történik, hanem az, ahogyan a megbirkózunk a ránk váró kihívásokkal és ez önértékelésünktől függ.

Sokan gondolják azt, hogy az intimitás két ember közt jön létre, pedig az egy belső folyamat. Az intimitás valódi forrása és természete a legbelső önmagunk elfogadásából és önmagunkhoz való kapcsolódásból születik. A változás legmélyebb önvalónkhoz való közeledésből indul, amikor teret adunk és megéljük saját valódi érzelmeinket. Amint megéljük a pillanatban születő érzéseinket és kifejezzük azokat, belépünk a mostba és jelenlétünk megerősödik. Nem a múltban élünk azon rágódva, hogy mi volt, és nem a jövőről ábrándozunk vagy szorongunk tőle, hanem a pillanatban, ott ahol az élet van és alakul. Ekkor igazán kapcsolatban vagyunk önmagunkkal és ez teszi lehetővé, hogy valódi intim kapcsolatokat teremtsünk. Átfolyik rajtunk az élet és megtelik intimitással. Magához ölel a létezés, és te visszaöleled őt.

A közös munkában, ugyanezt éljük meg. Feltárja és lebontja azt, ami nem mi vagyunk és felszínre kerül valós énünk a képeken, szavakon és az érzelmi energiákon túl; megjelenik az intimitás. A cél az, hogy a saját tapasztaláson, megélésen keresztül váljunk önmagunkká. Ebben segít a pszichodráma módszere, amely a csoport erejével hozzásegít ahhoz, hogy a változásokat a résztvevők átvigyék saját életükbe.

Időpont:

november 24. vasárnap

Programkezdés: 9:00
Programzárás: 18:30

{slide=RÉSZLETES PROGRAM}
9:00-9:30 Érkezés, bemutatkozás
Kávé, tea, édes és sós sütemények
9:30-12:30 Csoportmunka
12.30-14:00 Ebéd szünet
14.00-18.30 Csoportmunka folytatása
{/slide}

A programot vezeti:

Somoskői Soma

Somoskői Soma több mint 20 éves üzleti munka tapasztalattal rendelkezik a HC Konzultációs és OD területein, a Vezetési és Értékelési központ & Fejlesztés szektorban, különböző konzultációs és tréning/csapatépítő program projektjeinek lebonyolításában vesz részt, mint Okleveles Vezetési Konzultáns, Egyén – Központú Facilitátor, Szerep – Központú Edző valamint Pszichológus és Pszichodráma specialista.

A program ára:

19.900,- Ft, amely magában foglalja az ellátást.

Kedvezményes szállás ajánlatunk 1 éjszakára személyenként gazdag reggelivel:
egyágyas szobában: 19.950,- Ft,
kétágyas szobában (2 fő esetén): 15.250,- Ft.
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő. (450 Ft / fő / éj)

Foglalási feltételek:

Minimális létszám: 10 fő
Határidő: a program kezdete előtt 1 héttel.
A foglalás 50 % előleg befizetése esetén érvényes.

Kérjük, előre foglalja le helyét, mivel a résztvevők száma korlátozott.

Várjuk szíves érdeklődését és kérdéseit a nap 24 órájában az alábbi elérhetőségeinken:

Recepció – Sopronbánfalvi Kolostor Elvonulási Központ
Telefon: (+ 36 99) 505-895, (+ 36 30) 701 2366
Fax: (+ 36 99) 505-896
E-Mail: info@banfalvakolostor.hu

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.