A Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem idén is részt vesz az országos étteremhét akcióban. A nagy népszerűségnek örvendő program keretében október második hetében, nyolcadika és tizenötödike között várjuk a gasztronómiai kalandok iránt fogékony felfedezőket különleges hangulatú éttermünkben.
Szakácsaink már készülnek, kreatív és egyedi ételsort állítottak össze erre a hétre. Vendégeink megkóstolhatják az ősz egyik legfinomabb terményéből, a gesztenyéből készült krémlevesünket, a főételek között pedig marhapofából, csirkéből vagy lazacból összeállított fogásokból válogathatnak. Hasonlóan sokrétű a desszertválaszték, hiszen akár belga csokoládés, akár tökös-mákos édesség választható. Az amuse bouche-t követő háromfogásos menü ára 7.900 Ft, mely tartalmazza a felszolgálási díjat is.
A Sopronbánfalvi Hotel és Étterem az országos étteremhéten, ahogy az esztendő többi napján is minőségi alapanyagokból készült finom ételekkel vár mindenkit.
A foglalási időszak elindult, terített asztalaink Önre várnak, foglaláshoz keresse fel a www.etteremhet.hu honlapot!
A teljes menü:
Amuse bouche
Leves, előétel
Gesztenyekrémleves, sonka chips, pirított laskagomba
vagy
Balzsamecetes sült cékla, bivaly mozzarella, pekándió
Főételek
Esterházy marhapofa, burgonyagombóc
vagy
Pankómorzsában sült csirkemell, szarvasgombás burgonyapüré, savanyított zöldségek
vagy
Bőrén sült lazacfilé, kókusztejes csicseriborsó ragu, pak choi
Desszert
Belga csokoládé szuflé, málna fagylalt
vagy
Házi tökös-mákos lepény